måndag 28 december 2020

Nytt delmål uppnått

Lagom till nyårsraketerna tog sig portföljen återigen över ett nytt delmål på vägen mot fyra miljoner. Denna gång var det 2,25 miljoner och det känns givetvis väldigt bra att avsluta året med en sådan nyhet.

Det återstår att se hur portföljen står sig vid årsskiftet och då ska jag försöka mig på någon form av sammanfattning. Sen var det återigen det här med firandet. Eftersom internethastigheten har förbättras något här gör jag ett nytt försök med ett abonnemang på sportkanaler. En ökad kostnad givetvis (200kr/mån) men som jag ska njuta. 

Jag är dålig på att fira men detta ligger helt i linje med hur jag vill leva. Att skaffa saker som för mig ger mig glädje i takt med att portföljen växer. 

Men visst har man blivit lite skadad eftersom jag tänker mest på att 200 kr/mån motsvarar avkastningen på 70 000 kr (3,5 %). Jag vill gärna inte bli för besatt av att tänka så för då kan man aldrig njuta av någonting. Jag tycker ändå att jag förtjänade denna livsuppgradering efter årets sparande.

8 kommentarer:

 1. Bra där. Gäller att finna en för en själv bra balans mellan depå/framtid och livet nu. En krona idag är mkt mer värd än en krona när man sitter på hemmet :)
  Mvh investera-pengar.blogspot.com

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja och den balansen är inte helt lätt tycker jag. Just nu känns beslutet bra och hoppas det fortsätter vara så :)

   Radera
 2. Vad roligt, grattis till dina 2,25 mkr!
  Alltid roligt att passera milstolpar och naturligtvis är det helt rätt att fira med nya sportkanaler! :-)

  Mvh Fumlan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar! Ja den här gången blev det bra firande :)

   Radera
 3. Grattis! Njuta både ska o måste man, vad är annars poängen?...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja man får försöka så gott det går :)

   Radera