måndag 19 september 2022

Bloggen fyller fem år

Det är smått otroligt att det gått fem år sedan jag skrev mitt första blogginlägg. Sedan dess utvecklade sig livet något annorlunda eftersom jag strax därefter fick ett nytt arbete utomlands och lyckades spara rejält några år. När jag började blogga hade jag gnetat ihop cirka 300 000 kr och nu fem år senare kan jag konstatera att jag lyckats skrapa ihop cirka tre miljoner. 

Det som började som små tankar för 13-14 år sedan blev sedan ett intresse och nu ser jag ekonomi och bloggande som en stimulerande hobby. Min blogg är varken den största eller den bästa men jag finner ändå en glädje i att skriva några inlägg då och då. Sedan har det har varit mycket annat det här året men det blir fler inlägg framöver.

Det är väldigt trevligt att läsa alla andra bloggare och jag läser fler bloggar än vad jag har i min lista så behöver nog ta och göra en uppdatering snart. Jag vill passa på att rikta ett stort tack till ni alla som skriver om ekonomi i dess olika former. Både i form av egna bloggar och kommentarer på mina inlägg. 

Det vankas en spännande tid framöver med höjda räntor, energipriser och en inflation som är skyhög. Det blir intressant att följa och då är det extra givande att kunna läsa andras tankar. 

2 kommentarer:

 1. Stort grattis!
  5år går rätt snabbt när man tittat tillbaka, fortsätt ditt fina arbete.
  Jag hade som du inte uppdaterat dig på min blogglista men nu är du med :-)

  Mvh // PP

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar! Det går alltför fort. Tack för det :)

   Radera