torsdag 14 oktober 2021

Höstens bravader

Hösten går vidare och portföljmässigt händer det inte så mycket just nu. Mitt framtida arbete är fortfarande något oklart och jag ställde upp på att vara problemlösare och behövde resa iväg utomlands en kort sväng igen. Det blir några extra tusenlappar till årets sparande vilket såklart är trevligt men ser också fram emot att komma hem ordentligt. 

Jag ska fixa några saker i min lägenhet och efter det är det dags att sälja min uthyrningslägenhet. Det blir spännande men det kommer dröja ytterligare några månader innan jag kan dra igång med allt. 

Portföljen står som sagt och stampar värdemässigt. Jag fyllde på flera av mina svenska innehav för någon vecka sedan eftersom börsen varit sur. Det blev lite Bahnhof, Investor, Skanska, Sandvik, Kinnevik och Öresund. Annars går jag i tankarna att köpa mer amerikanskt. Altria Group och 3M står högt på listan. 

Utdelningarna kommer också in då och då och mitt mål om 55 000 kr för året är precis uppnått. Det ser ut att kunna bli ytterligare en del under hösten och det är motiverande. 

Det är inte så långt kvar nu innan det är dags att stänga böckerna för 2021. Tills dess är det hårt jobb som gäller men som jag kommer njuta när julskinkan serveras.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar