lördag 6 mars 2021

Alla dessa jävla judar!

Så har det hänt igen. Ännu en jude har snott en hög chefsposition inom FN. De är överallt judarna. Dessutom är jag ganska övertygad om att de hjälper varandra. Judar anställer bara andra judar för de anser att de är bättre än alla andra och på så sätt skapas en ond värld. 

Nej usch, förlåt men jag har bara så svårt för judar. Staten måste ändå på något sätt gå in och registrera var de är och vad de jobbar med så man åtminstone vet vilka organisationer/företag man ska undvika att samarbeta med. Suck, alla dessa jävla judar! 

Det här hörde jag på ett högt uppsatt möte med företrädare för den svenska regeringen.

Låter det obehagligt? Det är det också. Den enda skillnaden är att jag bytte ut vit man mot jude.  

Jag har försökt hålla mig ifrån att skriva politiskt eftersom jag vet att man har koll på vad anställda gör men jag slutar snart så det blir svårt att ge mig sparken.

Jag sitter på mötet och mår uppriktigt illa över hur det har blivit. Det är alltså inte bara en som tycker detta utan de flesta mötesdeltagarna nickar i samförstånd. Det gäller både politisk valda men också tjänstemän. 

Även om vi skulle få en ny regering är jag ytterst tveksam att vi blir av med den här kulturen. Jag blir ledsen och upprörd över vad som har hänt med mitt land som jag växt upp i och arbetar för. 

Jag har mailat några olika partier ovanstående information i ett naivt hopp om att någon likt mig ska inse hur sjukt allt blivit. 

10 kommentarer:

 1. Stå upp för det som är rätt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det lilla man kan. Känns som en fis i rymden.

   Radera
 2. Bra att du berättar om detta. Det är tyvärr en utbredd utveckling som vi kan bevittna inte bara inom staten och kommuner, utan även i de största partierna idag. Samtidigt som samma personer inte drar sig för att stämpla andra som just nazister. Mycket obehagligt faktiskt.
  Mvh investera-pengar.blogspot.com

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag antar att det inte bara är jag som ser det här men tycker det är viktigt att berätta hur det blivit. En ytterst obehaglig utveckling.

   Radera
 3. Tack för att du berättar och står upp mot fördomsfullhet och dumhet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Varsågod! Jag önskar jag kunde göra mer.

   Radera
 4. Låter helt obegripligt, man ska rekryteras tack vare sina meriter, inte pga hudfärg. Tyvärr finns det krafter i detta land som anser att det måste vara jämt fördelat mellan t.ex. ljushyade svenskar och mörkhyade ditton i diverse arrangemang. Insiderinformation från svt bekräftar denna skrämmande utveckling, där man på något sätt vill propagera för nån sorts etnisk mångfald som någonting viktigt. Som sagt, meriter, inte hur du ser ut, ska avgöra om du får jobbet. Det kanske även trähattarna inne på SVT kan begripa.

  Till exempel personer med rötter i något arabland är idag en minoritet i detta land likt finlandssvenskar, thailändare och samer, ändå blir jag ibland förundrad över det utrymme denna folkgrupp får. Min fru kommer från filippinerna, och hon bara skakar på huvudet och säger att "aldrig någon skriva information till mig på tagalog, men det funkar bra ändå, varför dalta så mycket?". Ja det är en bra fråga.

  SvaraRadera
  Svar
  1. För mig är det ännu värre än kvotering (som jag också avskyr). Det är ett öppet hat mot en specifik grupp. Det som gör det ännu värre är att vi inte pratar om några slumpmässiga personer. Rasism och hat mot andra grupper kommer alltid finnas hos vissa individer. Det här är helt öppet i den svenska myndighetskulturen.

   Radera
 5. Tjänstemän ska tillsättas på kompetens och meriter, inget annat. Det är ovärdigt med politisk inblandning i tillsättning av tjänster på tjänstemannanivå.

  SvaraRadera
  Svar
  1. När man talar om trollen.

   https://www.svd.se/kvinnor-ar-inte-mindre-lonsamma-an-man

   Radera