torsdag 11 juli 2019

Månadsrapport juni

Eftersom jag fortfarande inte har något internet kommer detta inlägg publiceras senare. Jag ville ändå skriva ner några rader om hur portföljen har gått.

Sparandet fortsätter att vara lågt men beloppet som jag ska betala tillbaka till min hyresgäst är klart. Min fokus blir nu att hitta en ny hyresgäst under hösten och om allt går bra så kan sparandet ta fart ordentligt igen. Redan nästa månad bör det kunna bli mer än 5 000 kr som det varit nu några månader.

Portföljen då? Ja den tappade rejält i maj men har åter klättrat över 1,2 miljoner. Lite utdelningar har kommit in men det blev bara några hundralappar. Inga köp eller sälj heller. Jag tar nya tag nästa månad.

Sparande 
5 000 kr

Amortering 
3 180 kr

Köpt
Inget i juni

Sålt
Inget i juni.

Utdelningar
Johnson & Johnson 266 kr
Kraft Heinz 257 kr
Nvidia 14 kr

Totalt 538 kr 

Portföljen 1 juni - 30 juni
1 156 500 - 1 213 600

En ökning med 4,9 % inklusive sparandet.
En ökning med 4,5 % exklusive sparandet.

2 kommentarer:

  1. Hej! Har nyligen hittat din blogg och känner igen mig i mycket av det du skriver! Älskar att du delar med dig av din strategi och hur din resa mot ekonomisk frihet fortlöper! Jag har inspirerats av det och ska försöka hitta ett eget sätt att sätta mina mål på pränt framöver. Imponerad av dina framsteg, bra kämpat! Jag skriver på bloggen www.ingenspargris.blogspot.com om mina tankar kring privatekonomi och sparande - trots att jag ska försörja en häst också :-). Välkommen att titta in om du vill! Hälsningar Louise

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Louise, kul att du hittat hit! Tack för dina vänliga ord. Det kommer bli fler inlägg framåt hösten så fortsätt gärna att titta förbi. Jag ska spana in din blogg. Låter spontant dyrt med häst men jag kan ingenting om det. Ha en fortsatt trevlig sommar.

      Radera