lördag 9 december 2017

Ett steg framåt två steg bakåt

Nu är detta främst en ekonomiblogg men ibland behöver jag skriva av mig om annat. Hade hoppats att presentera den nyhet som jag nämnt några gånger sista tiden. Istället ser det nu ut som att det inte kommer att gå vägen även om det inte är helt kört ännu. Till råga på allt så tog det slut med min flickvän på grund av hela den grejen jag håller på att jobba för.

När jag verkligen vill något fastnar jag lätt i det och kan inte tänka på något annat. Under den senaste 1,5 månaden har jag knappt sovit något och har inte fått i mig någon vettig mat heller. Jag ligger och vrider och vänder på mig hela nätterna. Jag räknar, tänker, planerar och drömmer mig bort. När jag gjort allt vad jag kan och något inte är upp till mig längre har jag ofta rätt lätt att koppla bort det. Detta däremot är i allra högsta grad något mer aktivt och hur jag tänker, agerar och tar beslut avgör hur allt detta slutar.

Detta var inget roligt inlägg att skriva men får stå i kontrast till alla positiva inlägg som varit och som komma skall. Tänker att det kan vara intressant att även ge en mänsklig bild där inte allt går perfekt hela tiden. Vad som än händer kommer jag anpassa mig efter de förutsättningar jag har och blicka framåt som jag alltid gör. Inlägget får stå som ett minne över de konsekvenser ens drömmar och beslut har i livet. Återkommer med nästa inlägg när jag har svaren på min framtid. Bör inte vara alltför många dagar kvar även om jag sagt det några gånger nu.

2 kommentarer:

 1. Hej investeraren. Vet av egen erfarenhet att separationen är jobbiga. Men ibland kan det vara nödvändigt om det inte fungerar längre.

  Hoppas du mår bättre snart iallafall.

  Mvh Slimis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för din kommentar, jag hoppas att allt blir till det bättre.

   Radera