måndag 2 november 2020

Ettan kom, tvåan kom, trean kommer så småningom!


Äntligen kom jag över den efterlängtade tvåmiljonersbarriären. Jag har under hösten haft flera bollar i luften och jag har bland annat bytt hyresgäst i min lägenhet. Jag avvaktade därför med att sätta in en del av mitt sparande på Avanza. Nu ska allt vara löst och jag flyttade över 150 000 kr och passerade därmed två miljoner. Det innebär att jag kan bocka av ytterligare ett delmål. 

Jag valde att betala av min belåning och köpte några aktier i Cibus och Skanska. Annars är det rätt lugnt. Det har ju varit en mindre nedgång på börsen i 1-2 veckor. Fortsätter det mer kanske jag går på belåningen igen. 

Jag vet inte varför men jag känner mig mer glad nu än när jag gick över miljonen. Jag känner hur den ekonomiska tryggheten jag längtat efter kommer allt närmare och det mår jag bra över.

Sen var de det här med firandet. Jag har inte kommit på något bra så får bli vid nästa delmål vid 2,5 miljoner istället. 

10 kommentarer:

 1. Hej Tysta investeraren.

  Stort grattis till 2 miljoner! Riktigt imponerande och kul att ditt sparande går framåt :-) Jag önskar dig fortsatt lycka till nu framöver.

  Mvh Slimis

  SvaraRadera
 2. Inspirerande! Kanske känns det mer "på riktigt" när miljon nummer 2 rullar in? Stort grattis i vilket fall!

  Med vänlig hälsning Fumlan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Fumlan,

   Ja så var känslan iaf. Kul att det kan inspirera :)

   Radera
 3. Grattis. Ja, en del av det roliga med sparande är ju det faktum att när man väl har kommit igång så går det nästa som av sig självt efter ett tag. Andra miljonen är oftast lättare än den första osv.
  Mvh investera-pengar.blogspot.com

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar! Ja det sägs så. Får se hur lång tid det tar till nästa.

   Radera
 4. Grattis! Exakt den rubriken hade jag tänkt mig när jag kommer dit, men efter de senaste veckornas fall känns det mer avlägset igen...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Haha då hann jag före. Känns som en självklar rubrik :) Det går snart upp igen.

   Radera