torsdag 28 mars 2019

Swedbank - You´ve lost that loving feeling

Sitter här på kvällskvisten och lyssnar på "You´ve lost that loving feeling" av the rightous brothers och tänker på Swedbank.


Det blev tydligen värre efter mitt köp tidigare i månaden och när man genomförde en razzia på huvudkontoret förstod jag att det var värre än jag befarade. Det är fortfarande oklart vad som hänt och vilka som är skyldiga men marknaden har fullständig panik och aktien handelstoppades under dagen. Även fast jag ligger tungt i aktien tyckte jag det var rätt roligt och följde med spänning nyheterna under dagen. Precis innan stoppet köpte jag ytterligare 40 aktier. En mindre post visserligen men kunde inte hålla mig. Jag är högst medveten om att risken är högre nu men är faktiskt inte orolig alls. Vill det sig illa konkar hela banken men förhoppningsvis går det inte så långt.

Imorgon blir det nog åka av och utdelningen som tidigare agerat något av en fallskärm är helt borta. Jag utgår från ett scenario där utdelningen slopas helt nästa år och det får man nog vara beredd att ta om man köper aktier i Swedbank för tillfället.

Swedbank - Bring back that looving feeling, cause it´s gone gone gone... 

2 kommentarer:

  1. Folk älskar fallande knivar. Aktien kan lätt halveras från här..

    SvaraRadera