onsdag 3 november 2021

Utan internet försmäktar jag i detta land

Det har varit väldigt oroligt i landet där jag befinner mig och internet är nedstängt sedan en tid tillbaka. Är verkligen tråkigt och jag som bara ställde upp på detta en kort tid. Jag ska snart resa hem för gott och även om jag inte ser fram emot det svenska vintervädret så ser jag fram emot att få en mer organiserad tillvaro. 

Det är mycket som händer just nu och jag är väldigt nära ett nytt jobb. Det ska bli spännande att se hur nästa år utvecklar sig.

Föreningen i min uthyrningslägenhet har efter åtta år bestämt sig för att ta ut en avgift på 400 kr/mån vilket är lite synd men de har rätt att göra det så inte mycket att göra. Nu är jag verkligen på sluttampen av uthyrningen så det rör sig bara om många månader. 

Utan internet har jag ingen koll på portföljen men den verkar puttra på som den ska. Efter lite nytt sparande i november borde jag när som helst nå nästa delmål. Utdelningarna i oktober blev drygt 8 000 kr och lite till väntas innan året summeras. 

Så är det i strävan mot finansiell trygghet. Små steg och kontinuerligt sparande ger resultat över tid. Just nu märker jag inte så mycket men det kommer så småningom. 

2 kommentarer:

 1. Jag blir så nyfiken på var du befinner dig när du skriver sådär, men jag förstår att du inte vill outa det. :-)
  Var kanske ett tag sedan, men du har tillfrisknat och mår bra nu?

  Ha en trevlig helg,
  mvh Fumlan!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Fumlan, ja jag kan tyvärr inte skriva alltför mycket.

   Jag har tillfrisknat men behöver äta mer varierad kost. Det är dessvärre inte så lätt där jag befinner mig just nu men siktar på nya tag inom kort när jag kommit hem.

   Radera