torsdag 24 december 2020

God jul

God jul allesammans! Hoppas ni har det bra i stugorna. Själv spenderar jag jul och nyår på den afrikanska kontinenten. Det var inte vad jag hade hoppats på men någon behövde ställa upp och jobba. Någon annan kanske ställer upp för mig den dagen (om) jag har familj. I ärlighetens namn tyckte jag det kvittade. Efter min pappas bortgång känner jag ingen glädje att fira en familjehögtid. 

Jag ska ta det lugnt och steka lite bacon som jag sparat i frysen sedan några år tillbaka. Det går inte att få tag på här så det kommer kännas lite lyxigt att smaska i sig på kvällskvisten. 

Sedan väntar bara några dagar kvar av börsåret 2020 och därefter kan man äntligen vända blad och lägga året bakom sig. Ta hand om er därute.

6 kommentarer:

 1. God Jul!
  För en oinvigd låter det spännande och exotiskt att fira jul på en annan kontinent, men det är nog såklart en något romantiserad bild jag har. :-)
  Hoppas att baconet smakade bra och ha en god fortsättning!
  Mvh Fumlan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är absolut spännande men eftersom man inte firar jul här så blir det varken julstämning eler julmat. Baconet var därför en succé. God fortsättning!

   Radera
 2. Hej tysta investeraren.

  Att fira jul i Afrika måste vara en både spännande och annorlunda upplevelse. Detta år har inte vart som andra år här i Sverige men vår familj har firat så gott det går. Fortsätt kämpa på så hoppas vi på ett bättre 2021 :-)

  Ta hand om dig.

  Mvh Slimis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var verkligen annorlunda och självklart finns det även flera positiva aspekter som vädret t.ex. Skönt att du och din familj fått lite julfrid. Nu blickar vi mot 2021 istället. God fortsättning!

   Radera
 3. Svar
  1. Tack detsamma! Det blir vad man gör det till :)

   Radera