fredag 26 juli 2019

Nytt delmål uppnått

Då var jag tillbaka i Afrika igen. Jag var i Sverige för lite avbrott men fokus låg på att hitta en ny hyresgäst till min lägenhet. Jag får återkomma till det då inget är klart ännu.

Det positiva är att idag när månadens sparande kom in på Avanza kom jag precis över 1,25 miljoner som jag satt upp som ett delmål tidigare. Efter att portföljen stått still ganska länge var det skönt att bryta in på ny mark.

Nästa delmål är 1,5 miljoner och det dröjer nog ett tag men kan jag bara lyckas hyra ut lägenheten så ser hösten väldigt ljus ut. Ett steg i taget bara, det gäller att inte ge upp.

För övrigt så var det skönt att vara hemma i Sverige även om det mest regnade. Nu har situationen lugnat ner sig i landet så det känns också bra att vara tillbaka.

Eftersom mitt kontrakt går ut vid årsskiftet är det nu också hög prioritet att försöka få klarhet i vad som händer efter det. En spännande höst är helt klart att vänta.

2 kommentarer:

 1. Jag kollade just på din målsida. Vilken ruskigt hög spartakt du håller, verkligen imponerande. Men glöm inte att leva lite också :)
  Mvh investera-pengar.blogspot.se

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja just nu rullar det på bra men det är bara för att jag arbetar utomlands för tillfället. Men jag gör inte av med mycket pengar. Den enda lyxen jag unnar mig är ett spotifykonto. Leva får man göra senare :)

   Radera