söndag 16 december 2018

Sjuk

Självklart är det så att när man har som allra mest att göra på jobbet så lyckas man bli sjuk. Jag lyckades med bedriften och har varit hemma i tio dagar. Jag missar sällan en arbetsdag och senast var nog 7-8 år sedan. Ibland har jag varit lite krasslig och har kunnat jobba hemifrån men nu blir det första gången jag får avdrag på lönen. Ve och fasa! Jag är på bättringsvägen nu så det känns skönt.

Portföljen går fortsatt knackigt men det är bara att hålla huvudet kallt och fortsätta månadssparandet. Men visst känns det lite trist såklart. Helt klart roligare när portföljen växte.

Jag reser till Sverige inför jul och nyår och det behövs verkligen. Det har varit svårt att få tag i god/bra mat på sista tiden och nu när jag blev sjuk så har vikten rasat. Behöver äta ordentligt med julskinka och köttbullar.

Jag har lite jobb med mina lägenheter som jag behöver ta tag i under julledigheten. Framförallt behöver jag fixa nya kontrakt och godkännande från föreningarna. När väl det är avklarat kan jag förhoppningsvis luta mig tillbaka och njuta av avkastningen från mina lägenheter även nästa år.

Jag ser fram emot att summera året och tänka på mina nya mål för nästa år. Jag ska försöka att inte tänka så mycket på sparandet under julen så att jag är taggad inför nästa år. Hoppas ni andra får lite julledighet ni med.

2 kommentarer:

 1. " svårt att få tag i god mat" ? Man blir ju nyfiken på var du befinner dig?
  Ha det gott
  Mvh https://investera-pengar.blogspot.com/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja så är det tyvärr. Det är väldigt lite innhemsk produktion och importrestriktioner slår hårt. Kyckling och vitt bröd är den huvudsakliga måltiden.

   Radera