måndag 20 augusti 2018

Igång igen

Då var jag tillbaks till arbetet igen och jag har redan hunnit med två arbetsdagar. Det känns mycket bra att vara tillbaks och jag ser fram emot hösten.

Jag blir lite deprimerad av att vara hemma för länge. Jag påmins av så mycket jag vill sluta tänka på. Det var bilbränder i Göteborg bland annat. Jag förvånas över att ingen går ut och gör något. Hur länge kan detta fortsätta. Det känns som att snart kommer någon eller några springa ut och ta lagen i egna händer. Men det är väl som en bekant sa till mig. Så länge Lets dance går på tv så gör inte någon något. Det ligger något i det.

Jag har hunnit reflektera mycket under semestern och jag är mer taggad än någonsin på att bygga vidare på min portfölj. Jag har satt upp ett litet eget mål om att nå en miljon innan julafton. Det kommer kräva maxsparande och även lite tur med börsen men tyckter det är kul att ha något att kämpa mot. Jag har fått förklarat för mig att människor har lättare att bli exalterade över att nå målet än målet självt. Så jag ska alltså ha starkare känslor för miljonen nu än när jag sitter där och äter julmat och kan logga in på avanza och se miljonen på kontot. Rimligt? Jag har ingen aning men snart vet jag.

Jag gjorde inte av med mycket hemma. Lite mat, ett par skor och någon utekväll med öl blev det. Får se om jag gör någon mer extravagant semesteresa nästa år. En fördel med att bo utomlands är att jag är väldigt nöjd med att bara få vara hemma och äta lite mat som man saknar.

Jag har inte köpt några aktier under semstern vilket har varit rätt skönt. Jag har dock inte kunnat hålla mig ifrån att titta till börsen då och då och det har gått bra för egen del. Nu är det två veckor kvar av augusti så får se vart det barkar. Jag har lite att köpa för så dyker det upp något läge så slår jag till.

Hoppas ni andra har haft en bra sommar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar