fredag 6 april 2018

Älska BahnhofJag hade missat denna reklambild från Bahnhof som lades upp i samband med att de sökte personal för en tid sedan. Bilden fick snabbt spridning och klagomålen började hagla. Det drogs så långt att man hävdade att Bahnhof hade en dålig kvinnosyn och en machokultur i företaget. Företaget svarade med en debattartikel som ni kan läsa i dess helhet här. Man stod upp för sin företagskultur och vek sig inte en tum. Först vill jag bara säga att detta skulle självklart inte ha behövts göras överhuvudtaget men i det alltmer bisarra Sverige måste man tydligen skriva ut självklarheter. Reaktionerna på artikeln blev väldigt positiva och nedan kan ni läsa några av kommentarerna som skrivits på deras Facebooksida.  

Vi byter till Bahnhof på måndag!

All cred till er Bahnhof... löjligt hela skiten men viktigt att ni står på er !!!

Ska kolla om jag kan få er tjänst efter detta, bra jobbat Bahnhof!

Läste artikeln! Skönt att ni inte viker er för SJW. Fortsätt rekrytera enl kompetens och driv vidare meme-relaterade kampanjer om ni så önskar. Har flera år propagerat för alla att byta till er som leverantör och detta är ytterligare en anledning att stötta er.

Tack för att ni finns och inte viker ner er för dessa kränkta vindar som sveper in över vårt Europa. Ni fick nyss en ny trogen kund.

Härligt👍 Ska byta internetleverantör i höst och det verkar bli Bahnhof då ni verkar ha humor och inte viker ned er för sekundärkränkta humorlösa snöflingor.

Ja vad ska man säga? Jag är stolt över att vara ägare i detta företag och även om det redan är mitt enskilt största innehav så blev jag så lycklig utav detta och ökade mitt innehav ytterligare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar