fredag 22 december 2017

Förberedelser

För tillfället förbereder jag mig febrilt för min flytt. Jag har en hel del att avsluta på mitt nuvarande arbete och självklart mycket som behöver förberedas inför min nya tjänst. Utöver det har jag privata ärenden som måste ordnas innan avresa. Det mest akuta från ett ekonomiskt perspektiv är att hyra ut lägenheten. Att hyra ut lägenheten är nyckeln till att få ut mest av tiden utomlands. Det är däremot inte helt lätt att hyra ut precis över jul och nyår. Många har semester och det är fullt förståeligt att det är lite trögare på marknaden just nu. 

För egen del blir det inte mycket semester utan jag fortsätter även under de röda dagarna. Ska försöka besöka familj/släktingar på julafton och koppla bort allt så gott jag kan. Tar några dagar ledigt från bloggandet under den här tiden också och återkommer med decemberrapport och sedan lite uppdateringar förhoppningsvis i början av nästa år.

Jag är supertaggad på att dra igång 2018 och få skriva mer om mina tankar och mål. Till dess vill jag önska alla ute i bloggosfären en riktigt god jul och gott nytt år.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar