Sidor

tisdag 7 december 2021

Tillbaka i Sverige igen

Efter mitt extrauppdrag under hösten är jag åter i Sverige igen. Jag kommer hem till en temperaturskillnad på 50 grader så det är så där lagom härligt. 

Det blev en mycket jobbigare sejour än vad jag hade räknat med där både den fysiska och mentala hälsan blev lidande. Men den tuffa tiden stärker mig ändå i vad jag kan åstadkomma och det blev några extra tusenlappar till portföljen.

Nu ska jag vila någon vecka sedan är det snart dags för jul och sen är året slut. Även om det blir en stor omställning att flytta hem och börja jobba med vanlig lön igen så ser jag fram emot att ordna upp tillvaron på hemmaplan. Jag får se om det kommer finnas fler möjligheter att arbeta utomlands i framtiden men det är inget jag planerar för i nuläget. 

Jag har haft sporadisk koll på portföljen men just nu verkar det inte gå så bra. Många av mina innehav har gått dåligt sista tiden. Jag brukar ta en funderade runt årsskiftet varje år om någon aktie behöver lämna portföljen så får se om det behöver göras i år. 

I och med att jag numera har tillgång till internet så blir det lättare att skriva inlägg och jag ser fram emot de kommande månaderna. 

4 kommentarer:

 1. Välkommen hem!
  Börsen har väl generellt inte varit den gladaste, förutom idag då. Så din portfölj är nog i gott sällskap! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack tack :) Ja, igår var det full rulle men för flera av mina innehav har det inte gått så bra i år.

   Radera
 2. Välkommen hem och hoppas du kommer i ordning och kan fokusera framåt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja nu börjar en ny del och jag ser fram emot vilka planer jag kan dra upp framöver.

   Radera